Nejnovější recenze ze sekce Vitamíny a doplňky stravy pro kočky
- Naše kočky pastu milují
- Veterinář pochválil zlepšení zdravotního stavu!!!
- tuba jen 50g, hodilo by se 100 gramové balení
dávám již několik let mým dvěma kočičákům, chutná jim a vůbec nezvrací chlupy
GimCat Taurine Pasta Extra 50 g
Přidáno: 19. prosince 2023
(naposledy upraveno 19. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Moje kočka tuto pastu zbožňuje
- skvělá probiotika pro kočičky
Gimcat Pasta Malt Soft Extra 100 g je dobrota výborná pomůcka pro moje kočičáky. Pasta jim pomáhá strávit jejich srst při mytí. Od té doby co kočička měla vážně velký problém se vyprázdnit kvůli chlupům, tak i na doporučení paní doktorky, dostává každý den tuto pastu.
Dobrota pro moje kočičky děkuji
Diafarm Urolsyn 50 g
Přidáno: 16. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. února 2024)
Zakoupeno v petshopjihlavska.cz
Zasilka ještě nedorazila Střihavkova
Moje kočka po něm nezvrací chlupy
- funguje
- kocourovi chutná
- efekt drží
Pořídili jsme si kotě a už od malička měl hodně citlivé zažívání. Zejména pokud snědl nějaké nové jídlo nebo pamlsek, byl schopný svojí plynnatostí vyklidit místnost a měl řidší smradlavé stolice.
Když jsme Fortifloru začali dávat, zhruba za 5 dní se výrazně snížila plynnatost a celkem po 14 dnech měl už pravidelně pěkné bobky. Kůru jsme mu prodloužili a využili to na klidnější přechod na nová krmiva, a je to už měsíc po vysazení a trávení má perfektní, na nová krmiva už téměř nereaguje.
Je super, že jsou probiotika zamíchaná v masovém prášku, takže to kočičkám chutná. Prášek je sám o sobě hodně suchý, ale je ideální na zamíchání do masové šťávy z kapsiček / konzerv. Měsíční balení je ale velmi drahé, a pokud máte kočku, která potřebuje probiotika jíst pravidelně, dost se to prodraží.
- Kocickam chutná
- Kočičkám chutna
Kočičkám chutná, dáváme pravidelně
Kocour to v pohodě žere.
multivitamnová pasta na podporu imunity pro kočku - objednala jsem opakovaně, protože mojí mlsné kočce chutná a vitamíny jsou potřeba. Navíc měla moje kočka potíže s průjmem, byla léčena ATB, utratila jsem dost peněz za veterinu, ale prý je problém ve střevech. Pasta jí pomáhá. tentokrát ji nebylo možné sehnat u nás, takže dovezeno přes e-shop z Polska
- skvělé
- kočička po tomto doplňku stravy přestala
- mít trávicí potíže
- Vitamíny
- Chutná jen některým kočkám
Tato probiotika mi byla doporučena zvěrolékařem. Nemohu hodnotit. Kocour užívá zatím krátce.
Same pluska
pryč trávicí problémy
Kočkám chutná.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »